Dating 40plus
Welkom bij 40plus.be
Dé ontmoetingsplek voor 40-plussers
Menu
Dating
Chat
Datingsites
Gratis dating
Liefde
Contact: Man zoekt vrouw
Partner
Relatie
Relatiebureau
Vrienden
Flirt
Match
Dating boven de 50
Seniorendating

Chat voor volwassenen

Chat met alle andere rijpe singles op deze site en voer veel leuke en goede gesprekken. Komt u een interessante chatpartner tegen, dan kunt u die een privébericht sturen en op die manier wellicht een geliefde vinden. Maak een profiel aan om aan de slag te gaan. Erg veel plezier!

Chat

Chat 40plus Op 40plus kunt u ’live’ praten met duizenden andere gebruikers, net zoals men dat kent van andere chatrooms op internet. De chat op 40plus biedt veel verschillende functies. U kunt privé praten, of ’chatten’, met een individueel profiel of u kunt vrij communiceren met alle andere leden in een bepaalde chatroom.

Er zijn verschillende chatrooms op 40plus, al naar gelang of men gezellig wil praten of op zoek is naar een date. Er zijn bovendien ook privé chatrooms voor 2-4 gebruikers, als men bijv. heeft afgesproken met een potentiële partner en graag nog even via de computer wil praten alvorens men de sprong waagt om die persoon op te bellen of te ontmoeten.

Of u nu zoekt naar een geliefde, vrienden of gewoon een beetje gezelligheid, de chat op 40plus is een erg goede plek om te zoeken.

Divider

De veiligheid in openbare chatrooms


40plus biedt meer veiligheid en zekerheid dan een anoniem forum, omdat we zowel chatmoderators als admins inzetten die erop toezien dat dingen op een gezellige manier plaatsvinden. En ook al willen veruit de meeste mensen in een chat het gewoon leuk hebben, is het altijd belangrijk om uw gezonde verstand te gebruiken. Vermeld geen contactgegevens in een openbare chat en zorg ervoor dat u deze gegevens alleen aan personen geeft waar u zich veilig bij voelt.Houding en gedrag in de chat


Er zijn geen vastgelegde regels voor de manier waarop men zich gedraagt tijdens een chat. Er is echter een aantal goede richtlijnen, die u en uw chatpartners kunnen helpen om een leuke ervaring te hebben.

  • Speel de bal en niet de man. Er is geen reden om anderen af te kraken, ook al zijn ze het niet met u eens. Dat zorgt voor een slechte sfeer en eindigt er uiteindelijk mee dat niemand meer met u wil chatten.
  • Als iemand u schrijft, antwoord dan, ook als u niet meteen geďnteresseerd bent om met die persoon te schrijven. Een beleefd ’nee dank u’ is prima, als dat is wat u wilt.
  • Probeer niet de aandacht in de chat op u te vestigen door meerdere keren hetzelfde te schrijven (spam). Dat is irritant en heeft vaak als resultaat dat alle anderen op de chat u blokkeren.
  • Vermijd teksten met hoofdletters, omdat dat de indruk geeft dat u SCHREEUWT. Af en toe kan het natuurlijk WEL, maar als uw Caps Lock-knop kapot is, moet u die laten repareren ;)
  • Zeg 'hallo' als u de chat binnengaat en ’tot ziens’ als u weer weggaat. Dat is gewoon normale beleefdheid en bovendien kunt u op die manier makkelijker met de chat meedoen als u nog relatief nieuw bent.


Als u deze simpele spelregels gewoon volgt, zult u vast een gezellige chat hebben.

Probeer het gewoon


Een chat is een gezellige en ongedwongen plek om anderen te ontmoeten. Omdat het gesprek elektronisch plaatsvindt is het wellicht gemakkelijker om onderwerpen aan te snijden die u normaal niet zo snel zou bespreken. Het is ook mogelijk om echt goede discussies te voeren, omdat de mensen niet zoveel ’last’ hebben van de gangbare normen die er bij een face-to-face contact wel zijn.

Onthoud bij het chatten altijd dat 99% van de mensen daar is om het leuk en gezellig te hebben. Het draait om een goed humeur en ook al kan het als nieuweling misschien wat lastig zijn, is het zaak om het gewoon te proberen. Hier op 40plus heten de ’oude’ chatters de nieuwe gebruikers altijd hartelijk welkom.

Hoe kan ik beginnen ?


Voordat u kunt chatten op 40plus moet u een profiel aanmaken. Dat profiel geeft ook toegang tot erg veel andere functies. Veel plezier en welkom!
40plus Danmark | 40plus Sverige | Contact